Srpska glumica je sa samo 14 GODINA snimala scene s*ksa, a sada je glavna u domaćim serijama! FOTO

Film je izazvao burne rakcije.
Ako vam ime Isidora Simijonović na prvu ništa ne znači, onda ćete se sigurno setiti filma “Klip” koji je u Srbiji i na našim prostorima napravio potpuni haos.

Razlog je taj što je film obilovao necenzurisanim scenama seksa koje je odglumila tada četrnaestogodišnja Isidora.

Isidori je to bila debitantska uloga. Igrala je tinejdžerku Jasnu, iz predgrađa, koja turobnu svakodnevicu pokušava da potisne eksperimentisanjem u seksu, drogama, izlascima, perverzijama, a sve snimajući mobilnim telefonom – i sebe i ljude koji je okružuju!

Kako je tada rekla Isidora, mnogo je devojaka poput Jasne, u stvarnom životu, a Isidora je verovala da je film “Klip” mogao nešto da promeni.

– Reč je o veoma zahtevnoj ulozi, ali kada sam pročitala scenario shvatila sam da je teško naći veći glumački izazov od ovoga. To je i razlog što sam uopšte prihvatila ulogu. Do pred sam početka snimanja nisam bila sigurna da li mogu da iznesem toliko emotivnih i zahtevnih scena. Mnogo mi je značilo što sam imala podršku porodice i rediteljke. Na kraju sam i sama bila zadovoljna – rekla je Isidora za jedan list u vreme beogradske premijere filma.


Isidora je danas jedna od najtraženijih mladih glumica. Televizisjka publikaima prilike da je gleda u seriji “Jutro će promeniti sve”, a uskoro i u nastavku “Ubice mog oca”.