Iznenada se pogoršalo stanje Darka Lazića: Dobio visoku temperaturu! Ljekari ne znaju šta se dešava s pjevačevim tijelom!

Novi zdravstveni problem pjevača Darka Lazića je blago povišena tjelesna temperatura. Ljekari u KBC Zemun su Darkovim roditeljima predočili da je moguće da se pojavila neka bakterijska infekcija ili da je to samo reakcija na strano tijelo, odnosno na protezu kuka koja mu je implementirana prije skoro dvije nedjelje.

– Darko je dobio povišenu temperaturu. To zabrinjava ljekare koji ga liječe. Da nije te temperature on bi već bio na odjeljenju, van intenzivne njege, jer mu se opšte stanje popravlja svakim danom sve više – kazao je jedan od Lazićevih rođaka.

Uskoro će biti otkriven uzrok povišene tekesne temperature povrijeđenog pjevača, te će u skladu sa tim ljekari reagovati i naći rješenje.

Podsjetimo, Darko Lazić je 23. oktobra doživio stravičnu saobraćajnu nezgodu kada se njegov automobil četiri puta prevrnuo i završio u livadi kraj puta.

Na osnovu tragova kočenja policija je utvrdila da Lazić nije zaspao za volanom, već da je išao brzinom od 150 kilometara na sat. Pjevač je tri sata poslije nesreće imao više od 1,39 promila alkohola u krvi.

Darko je prvi put operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezina i zaustavljeno unutrašnje krvarenje. Sljedeću intervenciju je Darko imao u srijedu, 7. novembra, kada su mu operisali butnu kost i ugradili protezu u kuk.

(Kurir)