Krenuo sam da je zadovoljavam JEZIKOM, a onda sam osetio čudan MIRIS! Pa kako je to mogla da mi uradi?

Na društvenoj mreži Reddit jedan mladić je odlučio da se anonimno ispovedi i s drugima podeli svoje ljubavne jade. On se najiskrenije nada da se nijedan muškarac neće naći u njegovoj koži i pita se šta da radi.

Čim je ušao u mene, počela sam da cičim i vrištim! A onda je ZAMIRISALO nešto neverovatno

Pokušao je da isproba novu pozu u seksu, a onda je nešto PUKLO! Lekari se onesvestili kad su mu videli penis

Ovo je njegova priča:

– Moja devojka se u poslednje vreme često viđa sa svojim drugom iz detinjstva. Nisam imao nikakav problem sa tim, ali poslednjih par puta se desilo da tamo provede po ceo dan, a dođe kasno uveče.

Prošle nedelje je otišla kod njega da gledaju filmove i kući je došla u ponoć. Pozdravili smo se i normalno razgovarali. Kada sam joj prišao u nameri da iniciram seks, njeno raspoloženje se naglo promenilo.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia
Međutim, nisam odustajao i nastavio sam da je ljubim, pa se prepustila. Ipak, pokušala je da odbije i predigru i moje insistiranje da joj pružim oralni seks, ali ipak nisam odustajao.

Tu stvari postaju ozbiljne, jer su i miris i ukus njene vagine bili čudni i potpuno drugačiji!

U vezi smo četiri godine, a seks nam je redovan tako da mogu da primetim kada je nešto čudno, a ovo definitivno jeste.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia
Ukus je bio gorak, a primetio sam da je njoj strašno neprijatno što sam uopšte počeo sa oralnim seksom, što je takođe čudno jer nam je to sastavni deo seksa, i nikada se nije bunila.

Kada sam osetio i taj ukus i miris, sklonio sam se od nje. Da li to znači da je imala seks sa tim tipom? – pita ovaj momak, prenosi Avaz.

I dok su se forumaši složili da je sigurno u pitanju prevara, neki su otišli toliko daleko da su ga optužili da je silovao devojku, jer ju je naterao na taj oralni seks.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia
Momak je rešio da sačeka i neki dokaz. Evo do čega je došao:

– Opet je otišla kod njega, a ja sam rešio da joj proverim Fejsbuk i mejlove, jer imam osećaj da nešto stvarno tu ne štima. Našao sam par prepiski, i da skratim priču – vara me!

Na početku komunikacije su razmenili svoje gole slike, a onda su krenuli da se viđaju. Uz sve to, planira da me ostavi i da se useli kod njega.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia
Sve sam joj rekao kad je došla, svađala se sa mnom i urlikala. Pitao sam je i da li je imala seks sa njim prethodnu noć i rekla je da jeste, ali sa kondomom. U to ne verujem, jer znam da je na piluli, tako da svakako moram da odem da se testiram na polne bolesti.

Zgrožen sam, šokiran i uništen. Ne mogu da verujem kroz šta prolazim. Dao sam joj rok od jednog dana da se iseli. Da mi posle četiri godine priredi ovako nešto, pa to je stvarno strašno!

Šta biste vi uradili u njegovoj situaciji?

(Telegraf.rs)