MOLIĆETE ZA JOŠ! Evo ŠTA se stvarno dešava u vašem telu kada PROGUTATE spermu za vreme OR*LNOG S*KSA

Rezultati istraživanja iz šest zemalja iznenadili su mnoge.

Frank Madeo i Tobias Ajzenberg, istraživači Univerziteta Karl-Franzens u Gracu, otkrili su da postoji vrlo efikasno oružje protiv starenja. A to čudo zove se sperma!

Rezultati istraživanja iz šest zemalja su upoređeni i rezultati su bili zapanjujući! Razlog zbog kojeg nas seks drži mladima jeste stvar poznata kao spermidin. U muškim semenim tečnostima nalazi se u velikim količinama. Spermidin ima prekrasnu sposobnost da obnovi oštećene ćelije i na taj način uspori proces starenja.

spermatozoid

Foto: Profimedia

Ovim lekom se mogu lečiti čak i anksioznost i depresija.

Do sada, znali smo da ejakulat obiluje vitaminima i proteinima. Dokaz postojanja spermidina je, sa druge strane, prava senzacija! Pomoću spermidina mogu se izlečiti čak i bolesti poput Alchajmerove i Parkinsonove.

Ajzenberg je siguran: “Ovo je kao da smo pronašli sveti gral protiv starenja. Prekretnica za čovečanstvo!” Kome je odvratno da unese ovako nešto, može probati i sa grejpom, sojom ili žitaricama, koju imaju neverovatan učinak protiv starenja. No, na žalost, u daleko manjim koncentracijama od semene tečnosti.

srbijadanas.com